logo

Newsletter

Store hytter! Nytt felt - Fjellia II - Store solrike tomter med panoramautsikt - Bør ses!

"Lemonsjøen I" 

Fjellia II er plassen for deg som ønsker en hytte i et stille, rolig og svært barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk.

Lemonsjøen I er en hytte som er tilpasset terrenget i solhellinga i Fjellia II. Med inngangsparti, bod og soveromsavdeling samt to fullverdige bad og badstue i et halvplan høyere enn stue og kjøkken gis hytten en spennende arkitektur der spesielt glassrekkverket og trappen ned i stue/kjøkkenavdeling blir et flott element interiørmessig. Gulv har parkett og fliser. Vegger har panel behandlet med en grå interiørbeis hvor du stadig ser panelstrukturen gjennom beisen. Himling har samme type behandling men i en hvitfarge. Parketten er også i et gråskjær, som sammen med godt innlys gir hytten et moderne men stadig et klassisk inntrykk. Spesialbygd kjøkkeninnredning og baderomsinnredning tilpasset i sort utførelse. Varme i gulv i hall og begge badene. Fliser på vegger i dusjhjørnet på begge bad. Badstue har benker og badstueovn. Stue og kjøkken har på grunn av halvplanet opp en storslagen takhøyde som gir en god romfølelse.Hev/skyv terrassedør ut til romslig og meget solrik uteplass med panoramautsikt. 

Fjellia II ligger i kort avstand til alt av aktiviteter på Lemonsjøen. Ta på langrennski ved hytteveggen og gå rett ut i milevis med langrennsløyper som blir profesjonelt preppet gjennom hele vinteren. Området har et rikt utvalg av turstier, sykkelstier og skogsbilveier. 
Å følge T-merkede turstier på jogge-, gå- eller sykkelturer i fjellet rundt Lemonsjøen med sine farger og klare luft på høsten må bare oppleves.

Det leies ut båter på flere vann i gåavstand fra hyttefeltet. Lemonsjøen Eiendom har egen brygge ved Lemonsjøvannet. Fiskekort for større og mindre fiskevann kan kjøpes lokalt på Lemonsjøen Fjellstue. Ingenting slår rømmestekt nyfisket fjellaure på bål ved et fiskevann sommerstid på fjellet. 

Det er kort kjøreveg til sentrums- funksjoner som shopping, restauranter og "byliv" både i Vågå, Lom og Otta.

Området gir mulighet for småviltjakt på hare, jerpe, orrfugl, røy og tiur i terreng rett utenfor hytteveggen.

Alpinbakken har b
arnebakke for de minste og riktig så store utfordringer for de mer drevne alpinkjørere, her er et av landets beste frikjørermiljøer i sving og det er utfordringer for alle.

Området vil få full 4G utbygging i nær fremtid. Det er i tillegg mulighet for trådløst bredbånd og digital TV til hytteveggen.

På Kalven Sæter er det nyetablert kaffebar med egen barista.
Kalven har også etablert "energikampen" park med øvelsene /apparatene som du har sett på "Energikampen" på NRK siste årene.

Lemonsjøen Fjellstue er kjent for sin lokale og smakfulle mat. Kort avstand til "Brimiland" med spisesteder og 
klatrepark.

Fjellia II har panoramautsikt fra fine, store og solrike tomter. Av totalt 32 tomter i Fjellia II er 24 tomter mellom 1 100 og 1 700 kvm.

Fjellia II grenser til Fjellia I, som er et allerede etablert hyttefelt. Lemonsjøen er blitt en stor destinasjon, hvor mange allerede har oppylt drømmen om fritidsbolig og nærhet til fjellet.


En hytte i Fjellia II kan være et godt alternativ til deg som søker etter fjellområde som har stabilt klima og den perfekte beliggenhet for 4 årstider. 

Lemonsjøen har behagelig og fin kjørevei fra både Oslo, Trondheim, Molde og Sunnmøre. 

Fordelene med ny hytte er innlysende hva gjelder energiforbruk ettersom byggestandard følger nye krav og gir lavere fyringsutgifter. Du slipper å tenke vedlikehold og oppussing. Det blir ikke beregnet dokumentavgift til Staten ved kjøp. Alt er nytt og tilpasset lover og regler for nåtid. Om du vurderer utleie av hytten i perioder du ikke benytter den selv, så vil ny hytte være enkel å leie ut og gi høyere leieinntekter. Området har eget bookingselskap (Lemonsjøen Booking).

Hyttene selges etter prinsippet "førstemann til mølla".
Kontrakt og oppgjør via Megleroppgjøret AS på Hamar Det innbetales 10 % av kjøpesum ved inngåelse av kontrakt, øvrig oppgjør i henhold til betalingsplan. 

Annonsetekst  og bilder/illustrasjoner er av generll karakter og det tas forbehold om feil eller avvik/endringer. Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder. 

Vennligst ta kontakt for avtale om visning.

Priser varierer fra tomt til tomt 

kr 3 490 000,00
4
1525 m2
97 m2
På fjellet