logo

Newsletter

Hytte med hems! Fjellia II - Nytt felt med solrike tomter

"Lemonsjøen IV" er en brukervennlig hytte som kan leveres på alle våre tomter.

Fjellia II er plassen for deg som ønsker en hytte i et stille, rolig og svært barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk, men stadig sentralt på Lemonsjøen med kort avstand til Alpinbakken, Fjellstua og med langrennspor rett utenfor gangdøra.

Lemonsjøen IV har alle hovedfunksjoner på ett plan. I tillegg har hytten en hems på 32 kvm med noe lavere takhøyde. Hytten inneholder gang, separat toalett, 3 soverom, bad, badstue, stue og kjøkken. Sportsbod med egen inngang. Parkett og fliser på gulv. Plassbygd kjøkkeninnredning i sort utførelse med blant annet vitrine overskap. Baderomsinnredning i samme utførelse som kjøkken. Panel på vegger er behandlet med en grå interiørbeis hvor du stadig kan se panelstrukturen gjennom beisen. Samme behandling av himling, men her har vi valgt en hvit beis. Sammen med parketten som også har et gråskjær fremstår hytten med et moderne uttrykk men samtidig veldig klassisk. Åpen røst i stue og kjøkken. Hems har parkett på gulv og panel på vegger og himling. Tahøyde på hems vil være ca 185 cm. Varme i gulv på flislagte arealer i hall, gjestetoalett og bad. To store hev/skyv terrassedører sammen med glassfelt i øvrig gavlvegg bringer lys og natur inn i stuen.

Fjellia II ligger i kort avstand til alt av aktiviteter på Lemonsjøen. Ta på langrennski ved hytteveggen og gå rett ut i milevis med langrennsløyper som blir profesjonelt preppet gjennom hele vinteren. Området har et rikt utvalg av turstier, sykkelstier og skogsbilveier. Å følge T-merkede turstier på jogge-, gå- eller sykkelturer i fjellet rundt Lemonsjøen med sine farger og klare luft på høsten må bare oppleves.

Det leies ut båter på flere vann i gåavstand fra hyttefeltet. Lemonsjøen Eiendom har egen brygge ved Lemonsjøvannet. Fiskekort for større og mindre fiskevann kan kjøpes lokalt på Lemonsjøen Fjellstue. Ingenting slår rømmestekt nyfisket fjellaure på bål ved et fiskevann sommerstid på fjellet. 

Det er kort kjøreveg til sentrums- funksjoner som shopping, restauranter og "byliv" både i Vågå, Lom og Otta.

Området gir mulighet for småviltjakt på hare, jerpe, orrfugl, røy og tiur i terreng rett utenfor hytteveggen.

Alpinbakken har barnebakke for de minste og riktig så store utfordringer for de mer drevne alpinkjørere, her er et av landets beste frikjørermiljøer i sving og det er utfordringer for alle.

Området vil få full 4G utbygging i nær fremtid. Det er i tillegg mulighet for trådløst bredbånd og digital TV til hytteveggen.

På Kalven Sæter er det nyetablert kaffebar med egen barista. Kalven har også etablert "enerkikampen" park med øvelsene /apparatene som du har sett på "Energikampen" på NRK siste årene.

Lemonsjøen Fjellstue er kjent for sin lokale og smakfulle mat. Kort avstand til "Brimiland" med spisesteder og klatrepark.

Fjellia II har panoramautsikt fra fine, store og solrike tomter. Store tomter, helt opp til 1 700 kvm.

Fjellia II grenser til Fjellia I, som er et allerede etablert hyttefelt. Lemonsjøen er blitt en stor destinasjon, hvor mange allerede har oppylt drømmen om fritidsbolig og nærhet til fjellet.

En hytte i Fjellia II kan være et godt alternativ til deg som søker etter fjellområde som har stabilt klima og den perfekte beliggenhet for 4 årstider. 

Lemonsjøen har behagelig og fin kjørevei fra både Oslo, Trondheim, Molde og Sunnmøre. 

Fordelene med ny hytte er innlysende hva gjelder energiforbruk ettersom byggestandard følger nye krav og gir lavere fyringsutgifter. Du slipper å tenke vedlikehold og oppussing. Det blir ikke beregnet dokumentavgift til Staten ved kjøp. Alt er nytt og tilpasset lover og regler for nåtid. Om du vurderer utleie av hytten i perioder du ikke benytter den selv, så vil ny hytte være enkel å leie ut og gi høyere leieinntekter. Området har eget bookingselskap (Lemonsjøen Booking).

Hyttene selges etter prinsippet "førstemann til mølla".
Kontrakt og oppgjør via Megleroppgjøret AS på Hamar Det innbetales 10 % av kjøpesum ved inngåelse av kontrakt, øvrig oppgjør i henhold til betalingsplan. 

Annonsetekst  og bilder/illustrasjoner er av generll karakter og det tas forbehold om feil eller avvik/endringer. Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder. BRA inkluderer hemsareale 32 kvm med takhøyde under 190 cm. Hemsen er ikke målbar etter Norsk Standard. Målbart NS BRA = 92 kvm.

Vennligst ta kontakt for avtale om visning.

Priseksempel er knyttet opp mot tomt 24 i Fjellia II, uten hems og hvitevarer. Priser varierer fra tomt til tomt. Det tilkommer omkostninger ved kjøp av hytter.

kr 2 890 000,00
3
1100 m2
122 m2
Lemonsjøen