logo

Nyhetsbrev

HYTTER FOR SALG - PORTEN TIL JOTUNHEIMEN - FIRE ÅRSTIDER - GODE PRISER!

Ta på langrennski ved hytteveggen og gå rett ut i milevis med langrennsløyper som blir profesjonelt preppet gjennom hele vinteren. Eller sett bena i slalomskoa og skli rett ut i bakken. Lemonsjø Jotunheimen Alpinsenter drives av oss og har utfordringer fra de helt enkle til de ekstreme. Området har et rikt utvalg av turstier og sykkelstier. Å følge T-merkede turstier på jogge-, gå- eller sykkelturer i fjellet rundt Lemonsjøen med sine farger og klare luft på høsten må bare oppleves.


Det leies ut båter på flere vann i gåavstand fra hyttefeltet. Lemonsjøen Eiendom har egen brygge ved Lemonsjøvannet. Fiskekort for større og mindre fiskevann kan kjøpes lokalt på Lemonsjøen Fjellstue. Ingenting slår rømmestekt nyfisket fjellaure på bål ved et fiskevann sommerstid på fjellet. 

Det er kort kjøreveg til sentrumsfunksjoner som shopping, restauranter og "byliv" både i Vågå, Lom og Otta.

Området gir mulighet for småviltjakt på hare, jerpe, orrfugl, røy og tiur i terreng rett utenfor hytteveggen.

Alpinbakken har barnebakke for de minste og riktig så store utfordringer for de mer drevne alpinkjørere, her er et av landets beste frikjørermiljøer i sving og det er utfordringer for alle.

Området har full 4G dekning fra Telenor. I tillegg mulighet for trådløst bredbånd fra Eidsiva Bredbånd.

På Kalven Sæter er det nyetablert kaffebar med egen barista. Kalven har også etablert "enerkikampen" park med øvelsene /apparatene som du har sett på "Energikampen" på NRK siste årene.

Lemonsjøen Fjellstue er kjent for sin lokale og smakfulle mat. Kort avstand til "Brimiland" med spisesteder og klatrepark.

Lemonsjøen er blitt en stor destinasjon, hvor mange allerede har oppylt drømmen om fritidsbolig og nærhet til fjellet.

Lemonsjøen har behagelig og fin kjørevei fra både Oslo, Trondheim, Molde og Ålesund.

Det blir ikke beregnet dokumentavgift til Staten ved kjøp av hytte fra oss. Alt er nytt og tilpasset lover og regler for nåtid. Om du vurderer utleie av hytten i perioder du ikke benytter den selv, så vil ny hytte være enkel å leie ut og gi høyere leieinntekter. Området har eget bookingselskap.

Hyttene selges etter prinsippet "førstemann til mølla".
Kontrakt og oppgjør via Megleroppgjøret AS på Hamar Det innbetales 10 % av kjøpesum ved inngåelse av kontrakt, øvrig oppgjør etter betalingsplan. 

Annonsetekst  og bilder/illustrasjoner er av generell karakter og det tas forbehold om feil eller avvik/endringer. Alle bilder i annonsen er illustrasjonbilder. 

Vennligst ta kontakt for avtale om visning.

Benytt denne linken for å se alle våre hytteannonser på finn.no
Link til finn.no 

Se våre videoer
Link til video
Link til video 
Link til video

m2
m2
LEMONSJØEN - PORTEN TIL JOTUNHEIMEN