logo

Nyhetsbrev

Sluttførte prosjekter

Lemonsjøen Fjellpark I

Lemonsjøen Fjellpark ble startet i 2005 og ferdigstilt i 2013 med 120 enheter.

 

I 2004 ble området ferdig regulert, og utbygging av veger, vann og avløp ble igangsatt. Utbygging av Lemonsjøen Fjellpark var i gang. Vinteren 2004-2005 ble tomtesalget igangsatt, og de første hyttene begynte å reise seg. Samtidig ble det prosjektert og solgt 6 leiligheter i det første leilighetsbygget kalt ”Panorama”.området før utbygging – eller i forbindelse med graving og bygging av Panorama 
 

SØRLIA

Mot høsten 2005 ble ”Sørlia” igangsatt. Dette var et stort prosjekt med 28 leiligheter beliggende i 7 forskjellige 4-mannsbygg. Leilighetene er på ett plan med 3 soverom, stue, kjøkken, bad og badstue samt utendørs bod.Alle leilighetene ble solgt på kort tid, og bygging ble igangsatt. Leilighetene ble overlevert i januar-februar 2007. Sørlia er organisert som et borettslag underlagt Lillehammer og Omegn Boligbyggelag. 
 

FJELLRO

Etter at Sørlia var utsolgt og kommet godt i gang ble et nytt prosjekt tegnet ut av Lemonsjøen Eiendom AS. Dette besto av 16 enheter bygget som vertikaldelte twin-hytter**, disse er på ett plan med hems og inneholder 3 soverom, stue, kjøkken, bad og badstue samt utendørs bod. Hemsen er ca 16 kvm og er et godt tilleggsareal. Salget av disse startet våren 2006. 

Alle leiligheter var solgt i løpet av få måneder og twin-hyttene** ble overlevert til påsken 2007. Fjellro er organisert som et borettslag underlagt Lillehammer og omegn Boligbyggelag.

** twin-hytter er et generelt begrep dobbelt-hytte

 

 

Skisenteret

I 2006 ble det innvestert betydelige midler i ny skiheis, nyutvidelse av kafe og oppgradert snøkanonanlegg.

  

FJELLIA

Etter at fjellro var utsolgt og kommet godt i gang ble et nytt prosjekt tegnet ut av Lemonsjøen Eiendom AS. Dette besto av 4 tomannshytter med stor og åpen hems, disse er på ett plan med hems og inneholder 3 soverom, stue, kjøkken, bad og badstue samt utendørs bod. Hemsen er ca 20 kvm og med egen trapp. 


 

Trapp opp til hemsStuen sett fra hems.
 

SANNESSETRA

Sannessetra ble utbygd i 2012 som det siste trinnet  med 10 hytter tegnet etter den gamle låven på setra.

 

 

bilder av noen oppsatte hytter