Fritidseiendom til salgs

hytter på lemonsjøen

Les mer

Utsikten hyttefelt

Store og byggeklare utsiktstomter 850 meter over havet ved porten til Jotunheimen. Fire nøkkelklare helårshytter under bygging med like mange fantastiske årstider utenfor døra.

Lemonsjøen Utvikling presenterer en unik mulighet ved porten til Jotunheimen. I hyttefeltet Utsikten får du solgang hele dagen og storslått utsikt over fjellheimen kloss på Jotunheimen.

Her våkner du i ditt eget romslige fristed i en eventyrlig helårsdestinasjon med fire fantastiske årstider, snøsikkert alpinsenter, stort nettverk av langrennsløyper, panoramasykling på Norges tak og spektakulære toppturer på randonnée og i fjellstøvler.

Kort sagt: Nyt Utsikten!

Sjekk ut tomtevelgeren
Fakta
  • Lemonsjøen er en unik fjelldestinasjon med attraktive aktiveteter og årstider - i svært positiv utvikling året rundt
  • God, gammeldags vinter 850 meter over havet, og fire fantastiske årstider kloss på Jotunheimen
  • Effektiv kjøretid til og fra større byer og tettsteder på Østlandet - Vestlandet med E6 og en rekke nye veier
  • Området har genuine kvaliteter som oppleves som ekte
Interessert?

Bredbånd til absolutt alle

Brdy vil at alle skal ha tilgang til raskt og stabilt bredbånd – uansett om du bor sentralt eller langt utenfor byene. Nå blir det også mulig for hytteeierne på Lemonsjøen å få raskt og stabilt internett.

- Mange har vært i kontakt med flere leverandører og fått høre at de ikke kan få bredbånd der de bor. Vi lar oss ikke stoppe så lett, og leverer der du bor.

- Og alt for mange norske bredbåndskunder betaler mer enn de trenger når det gjelder kapasitet og hastighet i forhold til hva de bruker, påpeker Myklebust.

- Det er flere veier å gå for å få bredbånd. Vi løser den enkeltes behov med den teknologien som gir best resultat for kunden.  

- Det handler om å finne den riktige løsningen for hver enkelt kunde, utover bare hastighet og pris, avslutter Myklebust.

Ønsker du også å få internett på Lemonsjøen, kontakt christian.hauge@brdy.no

Opplev solnedgang fra magiske Trolltunga i Odda

Hytter til salgs

På Lemonsjøen finner du nøkkelklare hytter omringet av vill og vakker natur. Hyttene ligger i umiddelbar nærhet til alpin- og langrennsløyper. Her kan du nyte fire fantastiske årstider i et solrikt og trivelig hyttefelt 850 meter over havet.

Opplev solnedgang fra magiske Trolltunga i Odda

Byggeklare tomter

I Utsikten Hyttefelt finner du byggeklare høystandardtomter med storslått panoramautsikt over fjellheimen. Her kan du velge mellom å kjøpe tomt og bygge selv, eller kjøpe tomt med nøkkelklar hytte fra våre samarbeidspartnere.