Brimi Fjellstugu
Fjellstue

Brimi Fjellstugu

Bestill her

Brimi Fjellstugu ligger i det vakreste seterlandskapet i landet – med måltider, overnatting, opplevelser og samvær fra øverste fjellhylle.

No items found.

På Brimi fjellstugu trenger du ikke dra til fjells, du våkner i fjellheimen.

I synsranden glitrer Tesse, et vidgjetent fjellvann med ørret av beste kvalitet. Sammen med beitedyr og ureiste meieriprodukter gir dette førsteklasses råvarer som har gledet mang en gane og gjest på fjellstugu.

Brimi Fjellstugu byr på mat og kvile for inntil 40 gjester. Du kan sjekke inn på hotellrom, leie egen hytte eller hele fjellstugu til møter og andre arrangementer.

Brimi Fjellstugu har 19 dobbeltrom med bad, og frittstående hytte på tunet med tre soverom.

Fellesarealene er romslige og særs stemningsfulle, med nybygd peisestue, restaurant og nytt resepsjonsområde.

Rett over dørstokken venter Jotunheimen, 2000-meterstoppane i Kvitingskjølen, fjellsjøen Tesse, trolsk fjellfuruskog og lys levende kulturlandskap som lokker til oppdagelsesturer og eventyr.

Veien er kort til Besseggen, Galdhøpiggen og Glittertind, raftingelva Sjoa og matmekkaet Lom, Valdresflye og ikoniske Sognefjellet og Hurrungane.

Er dere en større gruppe, byr vi også på overnatting hos våre gode naboer Brimi Sæter og Brimiskogen – samt på vårt boutique hotell SOV Lodge nede i Vågå.

navn
Fjellstue

Brimi Fjellstugu

Link til kart
61.80848521037641
8.911116279708775

SoMe

Facebook
Gå videre
Instagram
Gå videre

Flere overnattingssteder