logo

Nyhetsbrev

Tilbud / Pakketurer

Vinter

Ta med familien til Lemonsjøen i vinter og opplev fantastiske forhold både i bakken og i langrennsløypene. Vi har høystandard boenheter fra kr 850,- pr. døgn pr. enhet. Kontakt Arne Sæther på  eller mobil +47 915 10 101 for gode tilbud på weekend og uke.

Velkommen til vakre Lemonsjøen sommer som vinter.


Transport

Lemonsjøen ligger langs riksveg 51 (Valdresflyveien).
Fra Oslo kan man kjøre E6 til Sjoa og videre til Randsverk/Lemonsjøen. Om sommeren kan man også kjøre E16 og riksveg 51. Kjøretid fra Oslo er 3,5-4 timer.
Fra Vestlandet kan man kjøre riksveg 15 over Strynefjellet, riksveg 55 over Sognefjellet, eller E16 over Filefjell. Fra Nordvestlandet kan man også kjøre E39 om Åndalsnes/Dombås.
Fra Trondheim kjører man E6 til Sel og tar snarveien over til Vågå.


Overnatting

Lemonsjøen Booking tilbyr overnatting i høystandard leiligheter og hytter. Alle våre utleieobjekter er nye. Leilighetene er på 70 kvadratmeter og har 3 soverom, bad med badstu, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med TV med 5 kanaler og egen bod. Sengeplass til 6-8 personer.

Hyttene har varierende størrelse, men også disse er meget godt utstyrt. Mange av hyttene har 3 soverom, bad med badstu og er utstyrt som leilighetene. Vi har også hytter med 4 soverom og 2 bad.

Priser

Fra pris: 850,- pr. natt for overnatting i leilighet og 950,- pr. natt i hytte. Gode priser ved lengre opphold! Kontakt Arne Sæther på +47 915 10 101

Inkludert

Overnatting i leilighet eller hytte. 

Tilleggskostnader

Sengetøy kan leies av oss inklusiv håndklær. Ved kan kjøpes av oss. Sluttrengjøring kan bestilles.